Evenementen

Confronteren met Respect

Een tweedaagse training voor mensen die hun patronen ten aanzien van boosheid willen onderzoeken. Download de brochure. Bezoek de website van Mooi Boos.

SDi-1: Spiral Dynamics Integral Level 1

De SDi-Level 1 is een basistraining waarin de deelnemers een diepgaand inzicht in de theorieën achter SDi en integraliteit verwerven en de evolutionaire systeemdynamiek ‘aan den lijve’ ondervinden. Ze krijgen inzicht in de manier waarop de Nederlandse samenleving zich heeft ontwikkeld en de Nederlandse identiteit zich heeft gevormd. De SDi-Level 1 training leidt tot een door Dr. Don Beck erkende certificering en vormt de basis voor vervolgtrainingen die zich richten op het praktisch toepassen van het gedachtegoed. Download de brochure. Ga naar het inschrijfformulier.

Spiral Dynamics Integral – Level 1 (28 sept – 1 okt 2015)

SDi Level 1 - Basisopleiding De SDi level 1 training is een basistraining waarin de deelnemers een diepgaand inzicht in de theorieën achter Spiral Dynamics Integral en integrale theorie verwerven. En waarin zij de evolutionaire systeemdynamiek ‘aan den lijve’ ondervinden. Deelnemers krijgen inzicht in de manier waarop de Nederlandse samenleving zich heeft ontwikkeld en de Nederlandse identiteit zich heeft gevormd. De SDi level 1 training leidt tot een door Dr. Don Beck erkende certificering en vormt de basis voor de modulaire vervolgtrainingen die zich richten op het praktisch toepassen van het gedachtegoed.

Ga naar de bovenkant