Over SDiNL

Spiral Dynamics Integral Nederland (SDiNL) is hét Nederlandse platform voor actuele kennis en informatie over de theorie en toepassingsmogelijkheden van Spiral Dynamics Integral (SDi). De missie van SDiNL is om mensen, organisaties en maatschappij te inspireren en te ondersteunen in het toepassen van SDi in de dagelijkse praktijk, zodat we met z’n allen onze natuurlijke volgende stap kunnen maken: voor de wereld, vanuit Nederland.


SDiNL Logo 1

SDiNL & Synnervate

SDiNL is een initiatief van Synnervate, het officiële, door Dr. Don Beck erkende, SDi certificeringinstituut in Nederland en staat garant voor de kwaliteitsborging van het oorspronkelijke SDi gedachtegoed van Prof. Clare W. Graves, Dr. Don Beck & Christopher Cowan.

Synnervate verzorgt ook opleidingen en trainingen m.b.t. de toepassing van SDi. Klik hier voor meer informatie hierover. Wilt u weten wat SDi voor u en uw organisatie kan betekenen? Bekijk de pagina Toepassingen of ga naar de site van Synnervate voor meer informatie.

Beheer SDiNL
SDiNL is ontwikkeld en wordt beheerd door Edwin Holwerda, Allard de Ranitz en Jasper Rienstra. Informatie over de beheerders is te vinden op de site van Synnervate.